Online Sportfogadás bónuszok

Online fogadás ügynökségek kínálnak a legtöbb esetben jutalmakat regisztráció. Ez egy módja annak, hogy vonzzák az új ügyfél az ő oldalukon. Mellett bónuszok elérhető regisztráció, akkor is kínál más bónuszokat során sportok állapota, hűség bónuszok.

A regisztráció bónuszok lehet többféle: bónuszt (betéti összeg és a bukmékeri meg fogja találni a betét a bónusz), az első tét bónuszt (az úgynevezett szabad fogadások, bónuszt kínál értékétől függően az első tét), nincs veszteség tét bónusz (bónusz az első fogadást, de csak akkor, ha a tét veszít, így visszakapja a pénzét). A magyar felhasználók vannak leginkább befizetési bónuszokat. Az alábbiakban talál több ajánlott prémiumok és típusát.

Website   Bonus Bonus type
betway 100% legfeljebb 15,000 HUF befizetési bónusz
Unibet     100% legfeljebb 10,000 HUF befizetési bónusz
Ladbrokes 100% legfeljebb 10 GBP free bet
Expekt 100% legfeljebb  35 EUR befizetési bónusz
Titan Bet 100% legfeljebb  100 EUR befizetési bónusz
Betfair 100% legfeljebb  25 GBP free bet
Betsson 50% legfeljebb  8,000 HUF befizetési bónusz
Intertops 100% legfeljebb  20 USD befizetési bónusz
BetSafe 50% legfeljebb  25 EUR befizetési bónusz

Néhány weboldalak fent felsorolt ​​működő magyar nyelvű (e tüntetni a zászló Magyarország). Más honlapok működnek más nyelveken (UK flag jelölt állnak az angol és más nemzetközi nyelven - spanyol, német, francia). Javasoljuk, hogy használja bónusz kódot , és hivatkozási kódokat a nyilvántartásba vétel biztosítására kézhezvételét, amely a bónusz.