Hogyan szívja az online sportfogadás

Nyitottuk a fogadási számla online, tettünk egy betét, mi fogadást, és nyertünk. Szeretné, hogy vonja vissza a nyeremény elért, és nem tudja, hogyan? Az alábbiakban néhány egyszerű lépés, amit a következő:

1. Belépés az online fogadási számla és menjen a szakasz pénzfelvétel (pénzfelvétel / Kifizetés).

2. Válassza ki, hogyan kívánja visszavonni. Általában, akkor vonja vissza, amelyek csak módszereket használt a betétek . Így, ha a letétbe helyezés történt hitelkártyával, tudod, hogy kivonás azonos módon (a hitelkártya). Ebben az esetben válassza ki a kártyát.

3. Részletek az elállási jelenik meg a képernyőn, mivel azok nem mentették meg első befizetését. Ellenőrizze újra a részleteket, töltse ki az összeg, amit vissza kívánja vonni, és nyomja meg a Megerősítés gombot.

4. Ettől kezdve a pénzt át automatikusan a kártyára venni, tranzakció tart az 1 és 5 nap, attól függően, ahol a fogadási iroda épül. Az ajánlott fogadási irodák általunk a jobb oldali oszlopban feldolgozni a visszavonás 1-2 nap. A kivonási kérelem kapni fog egy visszaigazoló e-mailt a fogadási iroda részleteit visszavonásáról saját használatra.

5. Ellenőrizze a kártya számlára, miután néhány nap látni, hogy kapott pénzt.