Hogyan Fogadjon Online

Miután úgy döntött, a fogadási hivatal, amelynek akarsz fogadni , akkor jobb, menjen át az alábbi sorokat, hogy megtanulják, hogyan lehet online játszani, és mi a különbség az utcáról fogadási üzletek

Először meg kell nyitni a játékos számlájára, a honlapon, hogy szeretné fogadni (lehet számlát nyit minden honlap, de nem lehet több fiókot ugyanazon a weboldalon)

Meg kell letétbe pénzt az újonnan megnyitott fiók segítségével tétjeiket. További hasznos információk találhatók az online betétek oldalt. Online fogadóirodák kínálnak gazdag kínálata fogadások közül lehet választani. Először válassza ki a sport, akkor a bajnoki akarsz fogadni, majd a mérkőzés.

Típusú fogadások, talál fogadásokat, hogy már használják, a 1X2 vagy 12 fajta. Az ilyen típusú fogadások hozzá egy sereg más fogadásokkal talál specificaly online. Így, akkor a / Over fogadás (több lőtt gól a mérkőzésen - a / egy meghatározott számú) góllövő fogadások (játékos, aki gólt a játék: az első gól, utolsó gól, bármikor gólszerző) Pontos eredmény (fogadás A megfelelő pontszám), célok száma (fogadásokat a szerzett gólok száma a meccsen), az ázsiai hendikep (12, vagy 1x2 fogadási egy hátrány is), vagy a képesítések és a verseny nyertesei, és sok más kombinációk (scorecast - kombinációja gól gólszerző és a pontos eredmény).

Értéke fogadás is nagyon kicsi. Arra lehet fogadni, akár 0,5 USD (vagy 0,01 EUR). Ezek azok a minimális értékeket, míg a legnagyobb értékek feltolta a lehető legnagyobb mértékben, így lehet, hogy egy tétet még 20.000 USD!

Fogadások, hogy megtalálja majd a három konkrét formában a különböző piacokon. Románia esetében, megtekinthetjük az európai formátumban (vagy decimális). Így talál kedvező áron, mint 2,0, 3,15, stb. Bevételek alapján számítják ki az aktuális tét a szorzatával az esélye. Így, ha veszünk egy példát, ahol fogadást a 10 EUR-én odds 20,0 scorecast, akkor lehet keresni 200 eurót. Vettem, mint például az scorecast piacon, mert van egy nagy fogadás típusát, amely lehetővé teszi, hogy fogadni ugyanazon a mérkőzés pontos eredmény és a gól, az azonos fogadószelvényen (elég könnyű, hogy az illeszkedjen az első gól a pontos eredmény - attól függően, hogy a készségek megjósolni -, így az eredmény a legkedvezőbb esélye lehet). Scorecast fogadások megtalálható Gamebookers, PartyBets és betway

Kombi fogadás is lehetséges. Arra lehet fogadni, több játék ugyanazon a jegyet, és az esélye az egyes mérkőzésen meg kell szorozni, hogy a végső nyeremény esélye. Így, ha a fogadás a meccs az esélyek 2.0 és újabb mérkőzésre odds 3,0, ugyanazon a jegyet, a végső nyeremény esélye lesz 2,0 x 3,0 = 6,0. Egyes szervek, mint a Gamebookers és PartyBets kínál akciós úgynevezett Hot kombinált fogadások, amelyek fokozott legfeljebb 30%.

Live fogadások is részei az online játék. Minden ügynökség kiemelt kínál az élő fogadási platform. Ez azt jelenti, hogy üljön a laptop / PC előtt, amikor egy mérkőzést játszott, és lehet fogadni, hogy a játék (aki a következő gólt, aki nyer, stb.). Live fogadások dinamikusan változik attól függően, hogy a játék (a csapat gólt, és figyelembe vezetés, stb ..). Is, ügynökségek, mint az Unibet és betway is kínálnak élő online közvetítés lehetővé teszi, hogy látni a mérkőzést az interneten, és rá mérget ugyanabban az ablakban.

Források sportfogadások: