Hogyan Betéti az online sportfogadás

Ahogy Pénz kell ahhoz, hogy fogadni az online fogadási irodák, van felsorolt ​​néhány lépéseket, amelyek segítenek abban, hogy az első betét kockázat nélkül. Tudjuk, hogy az érzést fenyegető mindannyian az elején, különösen, ha foglalkozik a pénzzel, ezért mi már felsorolt ​​néhány tipp kell követni, hogy megvédje magát.

1. Először is, nyitott egy számlát az egyik internetes fogadóiroda . Ha számlanyitás használata valós és pontos adatokat egyébként fiókja felfüggesztésre kerül és a zárt. Személyes adatok használhatók lesznek ellenőrizni a fogadási ügynökség az első betét. Ha használja a hamis vagy téves információt a letét érvényét veszti. E-mail cím helyesnek kell lennie, mert még e-mailben megkapni a utasításokat bejegyzése és bónusz részleteit. Ne feledje, hogy a fogadóirodák használata titkosítási technológiák, amely megvédi az adatait az interneten, és ezeken kívül, az Ön adatait kell a törvény védi.

2. Szüksége van egy hitelkártya (betéti vagy hitelkártya). Szinte minden kártya munkáját az interneten, de jobb, hogy ellenőrizze ezeket az adatokat a kibocsátó bank. Ajánlataink használni VISA kártyával (Classic vagy Electron), de a Maestro / Mastercard is jó. Pénzneme a kártya jelentéktelen (akkor is, ha van egy kártya EUR-ban, lehet, hogy a betétek USD vagy HUF).

3. Jelentkezzen be a fiókjába, és menjen a szakasz Pénz befizetése (Deposit Money). Itt töltse ki a szükséges mezőket (az összeget befizetni kívánt, a kártya számát, nevét a kártya, a lejárati dátumot, kártya típusa - Visa / Maestro, és CCV kód - a kártya hátoldalán van néhány szám mellett aláírás a fehér sáv - CCV az a kód, az utolsó három számjegye azt a számot). Figyelmeztetés: Ne tárt fel a PIN-kódot - az online tranzakciók ezt a kódot soha nem kérik. Miután elvégezte a mezőket helyesen, kattintson a gombra a folytatáshoz, és 30 másodpercen belül az ügyletet véglegesítik és a pénz azonnal rendelkezésre a fogadási számlára.

4. Ebben a szakaszban akkor már kezdődik fogadások. Ellenőrizze a fogadási ajánlatot, válassza ki a tét szeretné, hogy írja be a kívánt összeget és hagyja jóvá a fogadást tét. Tét összege automatikusan venni a rendelkezésre álló pénz a fogadási számlájára, a határérték a készpénz és a bónusz.